Om Hospitio

Hospitio är är en aktiv och långsiktig ägare till bolag som levererar infrastruktur och koncept, genom tjänster och produkter, till hospitality-sektorn., drivna av ambitionen att skapa fantastiska fysiska kundupplevelser – från hotell till klädaffärer, tandläkarkliniker, mäklarkontor och hela vägen till det lokala caféet.

Genom att erbjuda djup branschkunskap tillsammans med skräddarsydda lösningar inom design, inredning, infrastruktur och fastighetsutveckling hjälper vi företag att bygga starka band med sina kunder, skapa långsiktiga relationer och därmed öka sina intäkter.

Vi vet också att det bästa mötet skapas på plats, därför vill vi på Hospitio vara en stödjande kraft för de entreprenörer som ingår i vår koncern, och erbjuda dem de resurser och verktyg de behöver för att förvandla sina verksamheter till något större och starkare.

Vår affärsmodell är att investera i företag, identifiera och realisera värdeskapande synergier, och hjälpa entreprenörer att förverkliga sina drömmar. Här göra

Som aktivt engagerad ägarpartner arbetar vi nära våra bolag för att främja lönsam tillväxt. Genom vår decentraliserade styrningsmodell kan vi identifiera strategiska möjligheter och erbjuda stöd inom områden såsom produktutveckling, expansion till nya marknader och tilläggsförvärv.

Vi strävar efter att vara en ägarpartner med långsiktiga perspektiv. Vi tror på att ta den tid som krävs för att utveckla bolag till deras fulla potential och vi är transparenta med vårt gemensamma mål: att skapa mervärde och öka aktiepriset för våra investerare.

I dag består Hospitio av en grupp dedikerade experter inom Kogi och Crio, som specialiserar sig på att skapa moderna miljöer och erbjuda kompletta lösningar för köksutrustning inom olika sektorer såsom sjukvård, skol- och institutionsservice samt hotell- och gästfrihetsbranschen.

Vår strävan är att vara ledande inom vår sektor genom vårt engagemang för hållbarhet, professionalism och ständig utveckling, vilket gör oss till det naturliga valet för långsiktiga entreprenörer och investerare.

Heltäckande erbjudande

Hospitio är en one-stop-shop för dem som vill bygga nytt, bygga om, bygga ut eller bara vässa sin fysiska miljö med målet att förbättra sina kunders upplevelser och växa sin affär. Oavsett om du är fastighetsutvecklare, restaurangägare eller modeentreprenör finns allt du behöver för att skapa din nästa fysiska mötesplats under ett och samma tak.

Skräddarsydd finansiering

Hospitio erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar, som underlättar för kunder att finansiera sina verksamheter. Denna tjänst bidrar till att stärka våra bolags konkurrenskraft på marknanden och stärker Hospitio-koncernens marknadsposition.

Best praxis och erfarenhetsutbyte

Med Hospitios erfarna ledning får du inte bara tillgång till insikter och inspiration inom hotell, restaurang, detaljhandel och fastighetsutveckling. Vi strävar också efter ett generöst erfarenhetsutbyte inom koncernen där varje bolag kan dra nytta av varandras erfarenheter och lärdomar.

“Samarbetet är kärnan i vår filosofi på Hospitio. Genom att dela kunskap, erfarenheter och resurser kan vi driva vår gemensamma framgång.”
Henrik Mattsson, VD

Hospitios fördel: En gemensam resa

Hospitio vill förvärva och stödja framgångsrika bolag med beprövade affärsmodeller och en stark operativ grund. Vi tror på att bibehålla deras framgång genom att låta dem fortsätta att frodas inom en decentraliserad bolagsstruktur. Genom att gå med i Hospitio-familjen får bolagen tillgång till en rad centrala resurser, inklusive expertis inom prospektering, försäljning, drift och marknadsföring, förstärkt inköpskraft, gemensamma affärsmöjligheter, kapital för tillväxt och ett nätverk av samarbetspartners. Tillsammans delar vi kunskap och erfarenheter för att maximera framgången för hela gruppen.

Vill du bli en del av Hospitio?
Kontakta Henrik Mattsson
+46 (0) 76 141 90 75henrik@hospitio.se