VÅRA FÖRETAG

  • Crio

    Crio fokuserar på att skapa helhetskoncept för offentliga platser och offentliga miljöer. Från design till leverans. Deras tjänster sträcker sig ....

    Crio fokuserar på att skapa helhetskoncept för offentliga platser och offentliga miljöer. Från design till leverans. Deras tjänster sträcker sig ....

  • Kogi

    Kogi är ett företag som specialiserar sig på ritning och skräddarsydd design av moderna köksmiljöer samt leverans av maskinell utrustning. ....

    Kogi är ett företag som specialiserar sig på ritning och skräddarsydd design av moderna köksmiljöer samt leverans av maskinell utrustning. ....

Verksamhetsplattformar

VARUMÄRKEN

  • En portfölj av ett antal distinkta och
    innovativa restaurangkoncept, både
    förvärvade och egna, med förutsättningar
    att skala upp genom etablering av nya
    enheter i egen regi eller genom
    franchising.
  • Hospitio bidrar med resurser som behövs
    för att professionalisera och expandera
    redan framgångsrika och lönsamma
    koncept.
  • I första hand kedjeformskoncept med årliga
    intäkter på 30+ miljoner kronor och med
    fokus på Sverige och Norra Europa.

INFRASTRUKTUR

  • Investeringar i och vidareutveckling av
    stödverksamheter i hela värdekedjan för
    en restaurangverksamhet.
  • Innefattandes främst konsultverksamheter
    riktade mot restaurang infettandes
    utveckling, etablering och
    processoptimering, men även aktörer inom
    produktion och byggnation, diverse
    grossistverksamheter, tekniska system och
    affärsstöd för restauranger.
  • Kogi & Crio utgör kärnan i Hospitios
    infrastrukturdel.

FASTIGHETSUTVECKLING

  • Samarbetsprojekt tillsammans med
    fastighetsvärdar på specifika, välvalda
    områden i Sverige. Hospitio antar
    helhetsdriften av restaurangerna som
    hyresgäst.
  • Ex. Parkhallen Foodcourt i Adolfsberg (se
    nedan), innefattandes 237 sittplatser
    fördelade på 4 kök.