En unik sammanslagning som skapar nya möjligheter för svenska restauranger.

”Vi är stolta över att meddela att Hospitio Group nu förvärvar KOGI (www.kogi.se), vilket ger oss chansen att skapa egna enastående restaurangkoncept, redo att erövra den svenska och nordeuropeiska marknaden. Genom detta förvärv kan vi också samarbeta med fastighetsägare för att förvandla kommersiella ytor och utveckla urbana områden”, säger Henrik Mattsson, VD för Hospitio Group, under fredagens tillkännagivande.

Henrik Ottosson, VD för KOGI, är lika entusiastisk:

”KOGI har funnits i nästan 90 år, så det är ett betydande steg för oss att nu bli en del av Hospitio Group. Tillsammans med ett starkt nätverk av leverantörer, fastighetsägare, partners och specialister får vi en unik möjlighet att kombinera vår spetskompetens inom projektering och inredning av restauranger med kärnkompetens inom drift, etablering och affärsutveckling av restaurangkoncept och fastigheter.

Vi är övertygade om att Hospitio Group nu kan erbjuda en helhetslösning till partners, kunder, leverantörer och fastighetsägare. Vi ser fram emot att växa på den svenska och nordeuropeiska marknaden!”

Vill du veta mer? Kontakta:
Henrik Mattsson, VD Hospitio (HGMB AB)
E-post: henrik@hospitio.se

Hospitio är en ledande aktör inom restaurangbranschen som strävar efter att skapa en imponerande portfölj av varumärken och restaurangkoncept. Genom att dra nytta av fördelarna med att vara en större organisation arbetar vi mot att uppnå effektiv daglig restaurangdrift och professionell ledning. Vi är stolta över att vara involverade i hela värdekedjan inom restaurangbranschen och arbetar nära restaurangbyggare och leverantörer för att säkerställa hög kvalitet i våra restaurangmiljöer. Vi investerar även i en gemensam teknikplattform för att effektivisera våra restaurangers driftprocesser och underlätta kommunikationen inom organisationen. Vårt fokus ligger också på kontinuerlig affärsutveckling och att vara lyhörda för trender och möjligheter inom restaurangbranschen. Genom att förena våra resurser och kompetenser skapar vi starka varumärken och erbjuder våra restaurangchefer och medarbetare möjligheter till utveckling och tillväxt.