Vi är glada att meddela att Hospitio Group förvärvar www.crio.se, vilket representerar ett betydande steg för både vår organisation och hela branschen. Som ledande inom miljöanpassade lösningar för en mängd olika miljöer, inklusive inom sjukvårdssektorn, inom skol- och institutionsservering, inom hotell- och gästfrihetssektorn, inom catering och evenemangsindustrin samt totalentreprenad, strävar vi efter att erbjuda integrerade och skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Förvärvet av CRIO stärker vår befintliga position på marknaden och öppnar upp för spännande möjligheter. Det möjliggör för oss att erbjuda en ännu bredare och mer komplett service till fastighetsägare och företag inom olika branscher. Tillsammans med vår existerande enhet, www.kogi.se, skapar vi en ännu kraftfullare enhet inom miljöanpassade lösningar.

På Hospitio Group strävar vi efter att vara den enda källan våra kunder behöver för att lyckas. Genom förvärvet av CRIO kan vi nu erbjuda en ännu mer omfattande helhetslösning. Detta inkluderar allt från koncept- och affärsutveckling till köks- och restauranginredning, projektering, projektledning, egen drift, lokalsökning, operatörsrekrytering, finansiering samt ett brett utbud av konsulttjänster inom områden som brand, tillgänglighet, HR, inköp med mera.

Detta är en spännande tid för oss på Hospitio Group, och vi ser fram emot att leda företaget genom denna nya fas av vår utveckling.

Henrik Mattsson, VD för Hospitio Group

Martin Moenvik, VD för CRIO, ser fram emot de kommande möjligheterna och tillväxten som detta förvärv medför.

”Med Hospitio Group får vi en fantastisk plattform för fortsatt tillväxt och utveckling. Genom att samarbeta nära med KOGI kommer vi att kunna skapa ett unikt och attraktivt erbjudande för både våra nuvarande och framtida kunder.”